体に優しい自家製フライを、揚げたてでお楽しみください。
We start deep-frying our healthy homemade Deep-fried food right after your order.
イカフライ Ika Fry (Deep-fried Squid) | 1個 1 Piece | 150円 150 yen |
鳥の唐揚げ Tori no Karaage (Deep-fried Chicken) | 1個 1 Piece | 160円 160 yen |
キスフライ Kisu Fry (Deep-fried Sillaginoid Fish) | 1個 1 Piece | 200円 200 yen |
カニクリームコロッケ Kani Cream Korokke (Crab Cream Croquette) | 1個 1 Piece | 200円 200 yen |
エビフライ Ebi Fry (Deep-fried Shrimp with Bread Crumbs) | 1個 1 Piece | 250円 250 yen |
アジフライ Aji Fry (Deep-fried Horse Mackerel) | 1個 1 Piece | 260円 260 yen |
メンチカツ Menchi Katsu (Minced Meat Pork Cutlet) | 1個 1 Piece | 260円 260 yen |
特 エビカツ Toku Ebi Katsu (Special Shrimp Cutlet) | 1個 1 Piece | 390円 390 yen |
カキフライ(10月〜3/4月頃) Kaki Fry (Deep-fried Oyster) *Only in October to March or April | 1個 1 Piece | 200円〜 200 yen~ |
肉詰めピーマン Nikuzume Piman (Bell Pepper stuffed with Minced Meat) | 2個 2 Pieces | 260円 260 yen |
いかゲソ唐揚げ Ika Geso Karaage (Deep-fried Squid Arms) | 390円 390 yen |
|
揚げなす Age Nasu (Fried Eggplants) | 380円 380 yen |
|
揚げ納豆 Age Natto (Fried Natto Fermented Soybeans) | 400円 400 yen |
※ メニューは、季節や材料の入荷状況により、変化があります。
* Menu will be changed according to the season or the ingredients available.