夜は、フライとお酒のお供に、自家製の一品料理をお楽しみください。
Please enjoy our homemade Side Dishes together with Tonkatsu, Deep-fried food and Alcohol in the evening.
ポテトサラダ Potato Salad | (マヨネーズも自家製) (With Homemade Mayonnaise) | 380円 小250円 380 yen (normal) 250 yen (small) |
イカわたルイベ Ikawata Ruibe (Frozen Squid dipped in Miso paste) | 250円 250 yen |
|
野沢菜 Nozawana (Pickled kind of mustard leaves) | (Very popular food in Nagano) | 380円 380 yen |
いか塩辛 Ika Shiokara (Fermented Salty Squid) | (自家製) (Homemade) | 380円 380 yen |
オムレツ Omelet | 450円 450 yen |
|
ほうれん草卵とじ Horenso Tamagotoji (Spinach Omelet) | 480円 480 yen |
|
ぬた Nuta and Maguro Sashimi (Vinegar and Miso paste sauce with Raw Tuna Sashimi) | 480円 480 yen |
|
刺身納豆 Maguro Sashimi and Natto (Raw Tuna Sashimi with fermented Soybean) | 480円 480 yen |
|
網焼きロース Amiyaki Pork Loin (Grilled Pork Loin) | 1枚 1 slice | 800円 800 yen |
網焼きロース上 Jo Amiyaki Pork Loin (Special Grilled Pork Loin) | 1枚 1 slice | 1100円 1,100 yen |
季節のお刺身 Seasonal Sashimi (Raw Fish) | 500円〜 500 yen~ |
|
季節の焼き魚 Yakizakana (Seasonal Grilled Fish) | 500円〜 500 yen~ |
※ その他、季節の味覚、定番メニューをお出ししております。
* We also have other various seasonal and delicious side dishes.